Visszajelzések

 

 

 

iránytű2-298x298.jpg

Bármilyen újdonsággal találjuk magunkat szemben, bizalmatlanok vagyunk, megpróbálunk ismerősöktől információkat gyűjteni.


Nincs ez másként a Sentiree Hair Masters vásárlóinak esetében sem, 69 százalékuk ismerősök, barátok ajánlásra választották a termékünket.


Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a vásárlók véleménye a legjobb reklám, ezért azon felül, hogy megköszönjük a visszajelzéseiket, adni is szeretnénk nekik valamit: mindenkit, aki megírja termékünkkel kapcsolatos tapasztalatát, egy egyszeri, 3000 forintos vásárlási kedvezménnyel lepünk meg.. 


Már huzamosabb ideje használom a hajregeneráló oldatot és sampont is, nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, a hajhullásom nagyon hamar megszűnt már az oldat használatával is. Nem kell semmi fixáló termék olyan jó a hajam, jó érzés megfogni, sokkal erősebb lett. Örülök, hogy találkoztam a termékkel!

 

Tünde

2020. augusztus 25.


 

Valóban csodálatos szer! Amióta vegykezelve volt az egyébként vékonyszálú, tartás nélküli hajam, folyamatos problémáim akadtak (zsírosodás, hajhullás, töredezés, elvékonyodás).

Az elmúlt kb 10 évben rengeteg terméket kipróbáltam, de túl nagy változást egyik sem hozott. Persze a melirról és a hajfestésről többször is leálltam, de aztán mindig újra elcsábultam.

Most azt mondtam, tényleg elég, mert a hajamat teljesen tönkretette.

A sentireet egy hónapja használom, de már két használat után eldöntöttem, hogy újra rendelem, mert olyan hatásai voltak, amit eddig semelyik másik terméknél nem tapasztaltam.

A zsirosodás és a hajhullás mérséklődött, a hajam erősebb, van tartása. Nem kell hajformázó, sem hajbalzsam, mégis dúsabb és puhább. És visszaadta a hajam fényét, amit már vagy 20 éve nem láttam. Hosszú idő lesz, mire teljesen helyrejön, de úgy érzem, megtaláltam a számomra legmegfelelőbb terméket.

Mindenkinek, aki hajproblémával küzd, üzenem: egy próbát megér!

 

Márti (40)

2020. április 19.


A Sentiree-vel először Tamás Rita Fabebook oldalán, a Ne pánikolj, sportolj! oldalon találkoztam. Zsírosodásra javasolta. Megnéztem, de erre a problémára nem szerettem volna szánni ennyi pénzt.

Néhány hónappal később elkezdett hullani a hajam (inzulinrezisztencia miatt). Nagyon kétségbe estem, mert már látszott a fejbőröm akkor is, amikor összefogtam. A kád mindig tele volt rengeteg hajcsomóval. Annyira hullott, hogy azt hittem, a végén már parókát kell hordanom.

Emlékeztem a Sentiree-re, hogy hajhullásra is javasolták. Gondoltam kipróbálom, csak valamivel megszüntethessem ezt a borzalmas hajhullást. Reggel, este, és hajmosás után is használtam az oldatot, és rögtön áttértem a Sentiree hajhullás elleni samponra is.

Az elején nem vettem észre semmi változást, kicsit csalódott is voltam. Majd mikor már majdnem elfogyott az első flakon, akkor vettem észre, hogy rengeteg babahajam lett. Nagyon sok. Gyorsan megrendeltem még két dobozzal.

Nem bántam meg. A babahajak nagyon egészségesek, szépek, puhák, és a legfontosabb, hogy nem hullanak ki. Már nem látszik ki a fejbőröm, nem jön ki csomókban a hajam egy-egy hajmosás után. Eddig 3 flakonnal használtam el, ez az én használati szokásom/problémám mellett másfél hónapig volt elég. Ez azt jelenti, hogy kb. még ennyi ideig kell ilyen sűrűn használnom (reggel, este és hajmosás után), hogy meglegyen egy teljes kezelés.

Kitartó leszek addig is, pedig már most is nagy a változás, nagyon megérte ez a 3 flakon is, mert egészségesebb, szebb, sűrűbb lett a hajam, de kíváncsi vagyok, milyen lesz a kúra végére.

 

Dóri (30)

2019.  június 03.


Néhány hét használat után párom fejbőre tisztulásnak indult a kezelés hatására (eddig a bőrgyógyász orvosa által javasolt egyik drága patikai kence sem segített, legfeljebb időszakosan) . Most már 2 hónapja használja a készítményt a hajhullás elleni samponnal együtt, és megindult a "pelyhesedés" ott is, ahol már régen kihullott a haja. A fejbőre pedig szépen letisztult. Én is elkezdem a használatot a jó idő beálltával. Hála kedves kollégámnak, aki megmutatta nekem ezeket a termékeket!

 

Ágnes

2019. március 07.


Sziasztok!


Ez a második csomag, amit rendeltem tőletek! Imádom a termékeket, most fogom a sampont is kipróbálni, mert sajnos nagyon hullik a hajam, viszont az első üveg hajregenáló oldat után érzem már a változást, kevésbé hullik a hajam, már most! Nagyon hamar megérkeztek a termékek, és külön kiemelem a kedves hölgyet, aki telefonált a csomag kézbesítése előtt! Akinek csak tudom, mindenkinek ajánlani fogom a Sentiree termékeket! Köszönöm szépen!

 

Próbáld ki a Sentireet és legyen csodaszép hajkoronád:

 

Termékvásárlás

Top