Magunkról

György 298x298.jpgSzabó György Tamás vagyok, és a húszas éveimtől kezdve küzdök a kopaszodás problémájával.

 

Éppen a katonaidőmet töltöttem, amikor egy tavaszi reggelen arra lettem figyelmes, hogy hiába próbálom növeszteni a hajamat, nemigen történik semmi. Sőt, nem csak a hajam hosszával voltam elégedetlen, de azt vettem észre, hogy ritkul is.

 

A hajhullás folyamatát nem vettem észre, nem tűnt fel, hogy hajmosáskor sok hajszálat veszítek el, már csak a következményekre eszméltem fel. Természetesen minden akkor fellelhető hajhullás elleni készítményt kipróbáltam – eredménytelenül.

 

A szokásos menetrend következett: hajvizsgálat, ahol megállapították, hogy a problémám örökletes, nincs mit tenni. Beletörődtem, majd évről évre egyre ritkább lett a hajam, végül a teljes leborotválás mellett döntöttem.

 

Ekkor kaptam egy addig számomra még ismeretlen készítményt az egyik barátomtól, akinek jó tapasztalatai voltak a szerrel kapcsolatban. Két hónapra való adagot kaptam, és látható volt az eredmény, de sajnos többet nem tudott nekem szerezni. Ám édesanyám haja is elkezdett hullani, ezért rászántam magam arra, hogy megkeresem azt a kutatócsoportot, amely kifejlesztette a hajnövesztő és -erősítő szérumot. 

 

Mint kiderült, a fejlesztés közel 10 éves múltra tekint vissza. Az elvégzett tesztek minden várakozásunkat felülmúlták, az oldatban megtalálható összetevők listáját tökéletesítettük, és úgy döntöttünk, hogy partnereink segítségével lehetővé tesszük, hogy Magyarországon is mindenki számára elérhető legyen ez a nagyszerű hajregeneráló csodaszer.

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat gyártását Magyarországon is megkezdtük, így most már bárki könnyedén hozzájuthat ehhez a hatékony termékhez.

 

Célunk az, hogy a termék megfizethető áron jusson el a magyar emberekhez, mert az egészséges és gyönyörű hajhoz mindenkinek joga van.

 

Próbáld ki a Sentireet és legyen csodaszép hajkoronád:

 

Termékvásárlás

Top