Ricinusolajjal a hajhullás ellen

szexi  haj 1.jpgRégóta ismert szer a hajhullás ellen és a hajnövekedés elősegítése érdekében a ricinusolaj, nem csoda, hogy manapság is sokan használják. Az olaj a gyógyszertárakban kapható, nézzük, hogyan érdemes használni.

 

Pakolás: 2-3 evőkanál ricinusolajat vigyél fel a fejbőrödre még a hajmosás előtt. Igyekezz úgy elkenni – akár hajfestő ecsetet is használhatsz - a hajad tövében az olajat, hogy mindenhova jusson. Miután végeztél, folpackkal tekerd körbe, majd egy törölközővel újra csavard be és legalább fél óráig hagyd a hajadon a pakolást. 

 

Ha van lehetőséged, akár napközben 3-4 órára is rajta hagyhatod, vagy esetleg egész éjszakára is, csak arra ügyelj, hogy az olaj ne csurogjon ki a törölköző alól.  Hetente kétszer ajánlatos a pakolást felvinni, akkor hatékony.

 

Lemosás: Többszöri alkalommal kell lemosni, mert az olaj nem oldódik vízben, megkönnyítheted a dolgodat, ha almaecettel vegyíted a vizet fele-fele arányban, így könnyebben le tudod mosni az olajat.

 

Pakolás tojással: Fél deci ricinusolajat melegíts fel, majd rakd bele két tojás sárgáját, ebből egy elég sűrű masszát kapsz, Vidd fel a hajadra, és főleg a hajad tövére, majd hagyd rajta fél órán át, ugyanúgy folpackkal és törölközővel tekerd körbe. A lemosás ugyanúgy zajlik majd, mint a sima ricinusos pakolásnál.

 

Hajregenerálás: A ricinusolajas pakolás tökéletes kiegészítő terméke a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat, amely a fejbőr egészségéért felel. A ricinussal átitatott és almaecettel letisztított fejbőrbe jutva a Sentiree gyógynövényes, hatóanyagainak köszönhetően, csodára képes. A fejbőrt egészségessé varázsolja, megszüntetve ezzel a hajhullás leggyakoribb kiváltó okait.

 

A Sentiree emellett a zsíros és korpás hajra is jó hatással van, ami azzal magyarázható, hogy a termék a fejbőr Ph-értékét állítja vissza, vagyis felszámolja a korpásodás, illetve a zsírosodás okait.

 

 

 

Próbáld ki a Sentireet és legyen csodaszép hajkoronád:

 

Termékvásárlás

Top