A fiatalkori kopaszodásra is a Sentiree a válasz

A kopaszodást több dolog okozhatja, egy a lényeg: időben kell lépni, mert akkor még van remény.

 

kopasz férf 2..jpg


A kopaszodás hátterében állhat egy valamilyen okból elhanyagolt tartós hajhullás, genetikai hajlam vagy a szervezet természetes öregedése.

 

Gyakran azonban a kopaszodás a természetesnél sokkal fiatalabb korban jelentkezik, ilyenkor azonnal kell lépni, hiszen a hajhullás kezdeti szakaszában még menthető az ügy.


A kezdeti, illetve átmeneti kopaszodásnál a hajszemölcs még megtalálható, csak a rajta elhelyezkedő mátrixsejtek osztódása lassult le nagy mértékben vagy meg is szűnt.

 

Az átmeneti kopaszodás kezelésének célja a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódásának serkentése, a keratinképzés és a hajas fejbőr anyagcseréjének fokozása.

 

Erre kiválóan alkalmas a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat. A fejbőr különböző betegségeit viszonylag gyorsan, már 1-3 hónap alatt lehet eredményesen kezelni, viszont a már csak nagyon gyengén működő hajszemölcsök újraindításához akár 6-9 hónapra is szükség lehet.


A fenti tünetek életkortól függetlenül jelentkezhetnek, minél előbb kezdik el az érintettek használni a Sentiree Hair Mastert, annál nagyobb esélyük van arra, hogy a haj eredeti állapotába visszarendeződjön.

 

  Tudj meg többet róla Kipróbálom

 

 

 

Próbáld ki a Sentireet és legyen csodaszép hajkoronád:

 

Termékvásárlás

Top