Hajátültetés

hajátültetés 133x133.jpgA hajátültetés egyre elterjedtebb eljárás, hiszen sok esetben ez az egyetlen módja a hajkorona visszanyerésére.

 

A laikusok számára egy egyszerű esztétikai beavatkozásnak tűnhet, pedig ennél jóval többről van szó. Az érintettek a haj végleges elvesztésének tudatát nehezen tudják lelkileg feldolgozni és ez pszichés problémákhoz vezethet.


Az eljárás nem egyszerű, a sikeres hajátültetéshez több feltételnek is meg kell felelni.

 

A páciensnek egészséges szervezetre és fejbőrre van szüksége a kívánt eredmény eléréséhez, megtartásához. A hajátültetést megelőző időszakban sok páciens zsíros, seborrhoeás fejbőrrel, irritációval, korpásodással és gyulladással küzd.

 

A problémák feltárása, kezelése és persze nem utolsó sorban a megszüntetése, fontos az eredményes beavatkozáshoz.


A hajszálak nem egyenként, hanem hajtüsző egységekben nőnek. Egy-egy ilyen tüszőből genetikai adottságtól, fejbőr- és tüszőállapottól függően 1-4 hajszál is nőhet. Saját hajból hajtüsző egységeket, úgynevezett graftokat ültetnek át. Idegen haj beültetése immunológiai okokból nem lehetséges, a szervezet kilöki magából a donor hajszálakat.


Az átültetett haj ideális esetben nem hullik ki, mégis vannak, akik hajszálvékonyodást, gyengülést és mennyiségi vesztést tapasztalnak. Ilyen esetben belső szervi és fejbőrproblémát kell a háttérben keresni.


A hajátültetést követő időszakban a fejbőr ápolása elengedhetetlen, ezért az elő- és utókezelésére különleges hatóanyagainak köszönhetően a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat használata kifejezetten ajánlott.


A termék hatóanyagainak részletes leírása ITT olvasható.

 


További hasznos tanácsok hajbeültetés előtt:


Átültetés előtt általános belgyógyászati kivizsgálás


Szakszerű, célirányos fejbőrvizsgálat


Körültekintő szakmai háttérrel rendelkező specialista választása


Elengedhetetlen az átültetést végző orvossal való közvetlen konzultáció

 

 

 

Próbáld ki a Sentireet és legyen csodaszép hajkoronád:

 

Termékvásárlás

Top