Hajápoló tippek az egészséges, fényes haj érdekében

Hajápoló tippek 133x133.jpgUgye tudod, hogy a hajad állapota 60 százalékban attól függ, hogy mit örököltél, de a fennmaradó 40 százalékban a te kezedben van a hajad sorsa?

 

Kövesd az alábbi tippeket a fényes, egészséges, ápolt haj érdekében:

 


1. Ha durva, száraz és törékeny a hajad, akkor csak a minden harmadik napon mosd meg, ilyenkor használj hidratáló sampont és kondicionálót.

 


2. Ha zsírosodásra hajlamos a hajad és akár naponta meg kell mosnod, akkor használj gyógynövényes sampont, ami krémes állagú. A kondicionálót soha ne tedd a hajad tövére, a közepétől oszlasd el a végéig.

 


3. A nap végén mindig fésülködj. Ha száraz, törékeny a hajad, akkor lefekvés előtt készíts egyszerű, laza lófarkat, ami megakadályozza a hajszálak összekuszálódását, eltörését alvás közben.

 


4. Használd a Sentiree hajregenerálót minden reggel és este. Ezzel azonnali hidratációt és tápanyag-utánpótlást adsz a hajhagymáidnak.

 


5. Igyál sok vizet.

 


6. Egyél egészséges élelmiszereket, sok zöldséget és gyümölcsöt.

 


7. Rendszeresen vágasd a hajadat. Ha ragaszkodsz a hajad formájához, kérd meg a fodrászodat, hogy ha csak pár millimétert is, de vágjon a hajadból, megtartva ezzel a frizurádat.

 


8. Ne hevítsd túl a hajadat, használj hővédő hajápolót a hajformázás előtt.

 


9. Ne használj dauervizet és színezőt túl gyakran.

 

 

 

Próbáld ki a Sentireet és legyen csodaszép hajkoronád:

 

Termékvásárlás

Top