Sentiree Hair Master Hajregeneráló oldat

Mi a Sentiree Hair Master Hajregeneráló oldat?

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldatot (ami nem sampon), hosszú évek alapos munkája során fejlesztettük ki, hogy a gyönyörű és élettel teli haj sokak számára ne csak álom maradjon.

 

Speciális hatóanyagainak köszönhetően elbúcsúzhatunk a zsíros, korpás haj és a hajhullás problémájától.


termekkép vírágos háttér 400x312.jpgHasználata megoldást nyújthat a már kialakult elváltozások megszüntetésére, visszafordítására, de a hajproblémák megelőzésére is kiválóan alkalmas.

 

Megszokott, hogy arcbőrünket napi szinten ápoljuk, de a fejbőrünkről megfeledkezünk. A szép és egészséges hajnak azonban alapfeltétele az egészséges fejbőr.


A Sentiree Hair Master első lépésben visszaállítja a fejbőr egészséges állapotát és semleges ph értékét, amit a környezeti tényezők, stressz és a különféle agresszív samponok, balzsamok kibillentettek.


A fejbőr megváltozott ph értéke nagyban felelős a túlzott hajzsírosodásért, korpásodásért és a hajhullásért, ami megfelelő kezelés hiányában tartós hajvesztést eredményezhet.

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat rendszeres, napi használatával már 2-3 hét alatt csökkenthető a haj túlzott zsírosodása, a korpásodás és jelentősen mérsékli a hajhullást is. A seborrhoeát, a fejbőr-irritációt és a viszketést pedig már pár kezelés után orvosolhatja.

 

A fejbőr egészséges állapotának visszaállításán túl a Sentiree Hair Master hatására a már szunnyadó hajhagymák megerősödnek és újra elkezdenek hajszálakat növeszteni.

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, szilikont, SLS- és szulfátmentes, magyar termék!

 

 

 

MEGRENDELEM MOST 

 


  

Mi történik, ha elhanyagoljuk fejbőrünk gondozását?

 

termék kép korpás nő háttér 400x339.jpg

Az elhanyagolt fejbőr számos problémát okozhat (pl. zsírosodás, korpa), de a legsúlyosabb a hajvesztés.

 

Megfelelő kezelés hiányában a hajhullás kopaszodáshoz vezethet, éppen ezért nagyon fontos a megelőzés, illetve a már kialakult probléma esetén a kezelés minél hamarabbi elkezdése! 

 

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat tartós használatával a folyamat visszafordítható, hosszú távon pedig a még életképes, de már szunnyadó hajhagymák megerősödnek és újra elkezdenek hajszálakat növeszteni.

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldatban található alkotóelemeket hosszú évek alapos kutatása után gondosan válogattuk össze.

 

Az oldat behatol a hámszövet mélyebb rétegeibe és ott serkenti a bőr hibátlan újraképződésének természetes menetét. Viszont ez a megújítási folyamat nem egyik napról a másikra történik, akár több hónapot is igénybe vehet mire a már nem, vagy csak kismértékben funkcionáló hajhagymák újra képessé válnak szép és egészséges hajszálak termelésére.

 

Először csak kis piheként jelennek meg, de a tartós kezelés hatására fokozatosan megerősödnek, ugyanúgy mint például a kisgyermekeknél.

 

Az újra megjelent hajszálak mennyisége egyénenként változó, nagymértékben függ az eredeti hajzat minőségétől és mennyiségétől, továbbá a betegség fennállásának tartamától.

 

Minél régebb óta küzdünk a kopaszodás problémájával, annál több hajhagymát veszíthettünk el végérvényesen. Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben cselekedjünk, ha észreveszünk bármilyen változást magunkon és a hajkoronánkon.

 

Megelőzni a problémát sokkal egyszerűbb, de ha már tapasztaljuk magunkon a tüneteket, ne ódázzuk el!

 

Ha pár hónapja, esetleg pár éve jelentkeztek a kopaszodás tünetei, nagy esélyünk van a folyamat teljes megfordítására! Viszont 15-20 éve tartó kopaszodásnál kisebb eredményre számíthatunk.

 

MEGRENDELEM MOST 

 

 

 

Mitől más, mint a többi hajhullás elleni készítmény?

 

noi termek 400x455.jpgA Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat nemcsak a hajhullás okozta problémán segít. Mint ahogyan a nevében is szerepel, regenerálja a fejbőrt és ennek következtében számos problémától búcsút vehetünk.

 

Csökken a haj túlzott mértékű zsírosodása, megszűnik a korpa, visszaállítja a hajvesztés mértékét a normális szintre.

 

A legtöbb hajhullás elleni szer a már kialakult hajvesztésre nyújt megoldást, úgy hogy kívülről próbálja meg a vérkeringést fokozni, pótolni a haj növekedéséhez szükséges tápanyagokat.

 

Ezek viszonylag rövid ideig fejtik ki hatásukat, de ahogy nekünk sem elég naponta néhányszor lélegezni, úgy a hajunknak is szüksége van a folyamatos oxigén, - és tápanyagellátásra.

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat hatása kettős.

Először megtisztítja a fejbőrt a káros lerakodásoktól, eközben védi és hidratálja is.

Ezután újra működésbe hozza a szervezetünk öngyógyítási képességét, és megújulásra készteti a fejbőrt. Ennek köszönhetően helyreállítja a megfelelő vérkeringést, ami már biztosítja a folyamatos tápanyag, - és oxigénellátást.

 

MEGRENDELEM MOST 

 

 

 

És ha nincs már visszaút…?

 

kopasz ffi 1 400x316.jpgAki úgy érzi, hogy rajta már csak a hajátültetés segíthet, azoknak is érdemes egy 4-6 hónapos kúrát végrehajtani a műtét előtt.

 

Először is fontos, hogy a meglévő és részben átültetendő hajhagymák tökéletes formában legyenek, illetve a beültetendő terület egészségessé tétele is lényeges szempont, hisz egy kiégett, szikes talajba hiába is vetnénk a legjobb búzát, nem teremne semmi.

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat használata a beavatkozás után szintén ajánlott, mert különleges hatóanyagainak segítségével nagymértékben gyorsíthatja a műtéti hegek gyógyulását, segítheti az átültetett hajhagymák beépülését, megmaradását és egészséges működését.

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, szilikont, SLS és szulfátmentes, magyar termék!

 

 MEGRENDELEM MOST 

 

 

 

A Sentiree Hair Master helyes használata.

 

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat alkalmazása:

 

  • a készítményt minden használat előtt alaposan rázzuk fel

 

  • húzzuk le a védőkupakot a szórófej végéről 

 

  • permetezzük egyenletesen közvetlenül a haj tövénél a fejbőrre

 

  • ügyeljünk arra, hogy a kezelni kívánt területen mindenhova jusson az oldatból

 

  • ezt követően néhány percig gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk be az oldatot a fejbőrbe

 

  • fésüljük át a hajkoronánkat, hogy még inkább eloszlassuk a készítményt

 

  • pár perc száradási idő után a szokásos módon készítsük el frizuránkat


Napi minimum egyszeri, de a gyorsabb javulás érdekében naponta kétszeri használat ajánlott, amíg a kívánt eredményt el nem érjük.

Ezt követően az állapot megőrzéséhez már elég naponta egyszer alkalmazni.

 

 MEGRENDELEM MOST 


 

Fontos!

 

A hatóanyagok felszívódásához idő szükséges, ezért a termék használatát követően lehetőleg 3-4 órán belül ne mossunk hajat, a kezelés előtt viszont nyugodtan lehet.

Az oldat száraz és enyhén nedves felületre egyaránt felvihető.

 

 

Figyelmeztetés:

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat esetenként az őszülő vagy festett hajszálak felületét enyhén elszínezheti.

A hatóanyagaira fokozottan érzékenyeknél enyhe bőrpír keletkezhet, ezért használata előtt a következő bőrteszt elvégzését javasoljuk.

Permetezz a termékből egy keveset a fül mögötti területre, majd néhány óra múlva vizsgáld meg a bőr állapotát.

Amennyiben irritációt vagy fokozott érzékenységet észlelsz, ne használd a terméket.

A készítmény kizárólag külsőleg alkalmazható.

Amennyiben véletlenül a szembe került, bő vízzel ki kell öblíteni.

Lenyelése esetén orvoshoz kell fordulni!

Nyílt sebre ne használjuk!

 

 

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat tárolása:

Közvetlen napfénytől védett helyen, 7-27 Celsius fok között tárolandó.

 

 

 

Összetevők:

Aqua, Saccharomyces Lysate extract, Aesculus Hippocastanum Seed extract, Aloe Barbandensis Leaf extract, Betula Alba Leaf extract, panthenol, Hydrolízed Milk Protein, Fragrance (perfume), Coper (II) chloride, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Allantoin.

 

 Tudj meg többet a róla  

 

Próbáld ki a Sentireet és legyen csodaszép hajkoronád:

 

Termékvásárlás

Top